name='viewport'/> The Baby Café: January 2016

Monday, January 25, 2016

Πλενόμενες υφασμάτινες πάνες μωρού

Πλενόμενες υφασμάτινες πάνες μωρού - Η λύση στην κρίση!




Οι υφασμάτινες πάνες Ultra Fit Popolini είναι one size, δηλαδή κάνουν στο μωρό καθ’ όλη την διάρκεια που φοράει πάνες, από 3kg μέχρι 15kg. Οι μοντέρνες υφασμάτινες πάνες μοιάζουν πάρα πολύ με τις πάνες μωρού μίας χρήσεως όσον αφορά την εμφάνιση και την μεταχείριση τους. Το μοναδικό μειονέκτημά τους παραμένει το πλύσιμο που συνήθως αναλαμβάνει το πλυντήριο :)





Τα πλεονεκτήματα από της υφασμάτινεςπάνες είναι:

  • Φιλικά για την επιδερμίδα
  • Πολύ πιο φθηνά
  • Φιλικά για το περιβάλλον
  • 1 Τόνο λιγότερα σκουπίδια ανά μωρό
  • Απαλλάσσεστε από το κουβάλημα του super market      
  • 16 δέντρα θυσιάζονται για τις πάνες κάθε παιδιού         
  • Τα χαρακτηριστικά από της υφασμάτινες πάνες είναι:
  • Τα υφάσματα υψηλής απόδοσης της υφασμάτινης πάνας UltraFit Organic Soft Popolini εγγυούνται τέλεια απορροφητικότητα, εφαρμογή  και στεγνά μωρά χωρίς να υπάρχουν διαρροές.

Οι υφασμάτινες πάνες one size είναι ένα μέγεθος, δηλαδή κάνουν στο μωρό καθ’ όλη την διάρκεια που φοράει πάνες, από 3kg μέχρι 15kg.   Απλά  προσαρμόζουμε το μέγεθος της πάνας  χρησιμοποιώντας τα κουμπάκια στο μπροστινό μέρος.                     
Κάθε πάνα συμπεριλαμβάνει 1 απορροφητικόo, μαλακό υφασμάτινο ένθετα για να προσαρμόσετε εσείς την απορροφητικότητα της πάνας ανάλογα με την ηλικία και  την ποσότητα των ούρων που κάνει το μωρό σας.


Monday, January 18, 2016

Προσφορές σε μωρουδιακά και είδη Εγκυμοσύνης και θηλασμού στο www.gabi.gr





http://gabi.gr/Baby-%CE%9C%CE%A9%CE%A1%CE%9F-ORGANIC-%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%9A%CE%9F/Baby-sling




Φυσικό και ασφαλές: Μπορεί να έχετε ακούσει ότι ένα καινούργιο μωρό σημαίνει ξενύχτι, κολικοί, κλάματα, κι άλλα παρόμοια προβλήματα...   …Όχι απαραίτητα!
















Οι υφασμάτινες πάνες Popolini είναι one size, δηλαδή κάνουν στο μωρό καθ’ όλη την διάρκεια που φοράει πάνες, από 3kg μέχρι 15kg.


  

   

Friday, January 15, 2016

Υπνόσακοι για Μωρά απο βιολογικό βαμβάκι


Πρακτικός υπνόσακος μωρού από μαλακό βιολογικό βαμβάκι με φερμουάρ. Ειδικά στην παιδική ηλικία το δέρμα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο. Γι’ αυτό έχει σημασία ποιες ουσίες έρχονται σε επαφή με το δέρμα. 





Η καινούργια μας σειρά iobio Popolini χρησιμοποιεί αποκλειστικά φίνο βαμβάκι, μαλλί και μετάξι από 100% ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια. Η ποιότητα αυτή δύσκολα περιγράφεται, πρέπει να την αισθανθείτε!
Για θερμοκρασίες δωματίου 21-24°C

100% Οικολογικό Βαμβάκι, 40°C

Sunday, January 10, 2016

Θεραπευτικό κολιέ οδοντοφυΐας για Μωρά







 
Το Ξύλο Φουντουκιάς εξομαλύνει την οξύτητα του σάλιου που προκαλεί τον πονόδοντο στα μωρά . Η επαφή του κολιέ με το δέρμα του μωρού θα ηρεμήσει φυσικά το παιδί σας κατά την οδοντοφυΐα.
Το μωρό μπορεί να αρχίσει να φοράει  το κολιέ οδοντοφυΐας από ηλικία 4 μηνών!

Thursday, January 7, 2016

Σουτιέν Θηλασμού και εγκυμοσύνης Bravado "The Silk Seamless Nursing Bra"


To Body Silk Seamless NursingBra σχεδιάστηκε για να γίνεται ένα με το σώμα σας και να παρέχει άνεση όσο κανένα άλλο σουτιέν θηλασμού ή μη! Το σουτιέν θηλασμούSeamless Nursing Bra είναι χωρίς ραφές, έχει ενίσχυση από σχηματισμένο αφρώδες υλικό και δίνει υπέροχο σχήμα και μεγάλη στήριξη όταν το φοράτε. Επειδή τα μαξιλαράκια ενίσχυσης αφαιρούνται σας δίνει την επιλογή να έχετε παχύτερο cup όταν πραγματικά το χρειάζεστε.