name='viewport'/> The Baby Café: Νέες αφίξεις σε Mαγιό Eγκυμοσύνης - όλα τα σχέδια του καλοκαιριού 2016

Tuesday, March 29, 2016

Νέες αφίξεις σε Mαγιό Eγκυμοσύνης - όλα τα σχέδια του καλοκαιριού 2016

Μαγιό Εγκυμοσύνης 2016 και… πάμε παραλία!



Μέλλουσες μαμάδες… εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για μια μοντέρνα, κομψή εμφάνιση στηνπαραλία. Τέλος με τα βαρετά σχέδια σε μουντά χρώματα γιατί η εγκυμοσύνη και η μητρότητα είναι από τις ωραιότερες εμπειρίες στην ζωή μας και πρέπει να μπορούμε να εκφράσουμε την χαρά μας και μέσα από τα ρούχα μας. Το αξίζουμε!

 Η καινούρια μας σειρά σε μαγιό εγκυμοσύνης καιθηλασμού Καλοκαίρι 2016 θα σας μαγέψει με trendy σχέδια και μοντέρνα χρώματα ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν άνεση και στήριξη.
Ολόσωμα μαγιόκαι τανκινι για έγκυες και για μετά την γέννα για όλα τα μεγέθη και σχήματα!  Σχεδιασμένα ιδικά για την εγκυμοσύνη τα μαγιό μας θα σας συνοδευόσουν από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο μήνα και ακόμα και μετά την γέννα!
Όλα τα μαγιό εγκυμοσύνης και θηλασμού φτιάχνονται από ύφασμα 50+ UV για να προστατεύουν την κοιλίτσα σας από τον ήλιο.
Μεγέθη: S, M, L, XL, XXL

Γνωρίστε τα μαγιό εγκυμοσύνης 2016 και τα Bestseller 2015:

Μαγιό Εγκυμοσύνης Tankini Hawaii– Σχέδιο του 2016:



 Το Tankini Εγκυμοσύνης Hawai με το πολύχρωμο, τροπικό του σχέδιο είναι η τέλια επιλογή για μοντέρνα και θηλυκή εμφάνιση στην παραλία. Είναι ένα διαχρονική μαγιό μητρότητας με εξωτικά μοτίβα, βαθύ ντεκολτέ και φανταχτερά χρώματα … ιδανικό για βόλτες στη θάλασσα.

Μαγιό Εγκυμοσύνης Tankini Santiago– Σχέδιο του 2016:



Το μαγιό εγκυμοσύνης Tankini Santiago είναι μια κλασσική επιλογή για την σύγχρονη μέλλουσα μάμα και ιδανικό για να καμουφλάρετε την κοιλιά σας μετά την εγκυμοσύνη. Συνδυάστε το Tankini εγκυμοσύνης Santiago με το καφτάνι μας σε μαύρο ή λευκό για μια πλήρη μοντέρνα εμφάνιση στην παραλία !

Μαγιό Εγκυμοσύνης Tankini Marina


Ένα από τα Bestseller μας το Μαγιό Εγκυμοσύνης Tankini Marina! Διαχρονικό με θέμα ναυτικό. Οι τιράντες που φοριούνται σε τρεις εναλλακτικές θέσεις: χιαστή, ανοιχτή πλάτη και κλειστή πλάτη για να έχετε την στήριξη που επιθυμείτε και ένα ομοιόμορφο μαύρισμα!

Ολόσωμο μαγιό εγκυμοσύνης και θηλασμού Eden


Καινούριο χρώμα στην σειρά Eden μαγιό ολόσωμο!  Τώρα το μαγιό μας και σε χρώμα Fuchsia. Μαγιό θηλασμού και εγκυμοσύνης Eden σε ιν ρετο vintage γραμμή. Ολόσωμο μαγιό απόλυτα προσαρμοσμένο για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού!

Ολόσωμο μαγιό εγκυμοσύνης και θηλασμού Calypso


Καινούριο χρώμα και στην κλασσική σειρά μαγιό Calypso.
To μαγιό εγκυμοσύνης Calypso έχει ελαστικά κορδόνια στα πλαϊνά για άψογη εφαρμογή και τιράντες που φοριούνται σε τρεις εναλλακτικές : χιαστή, ανοιχτή πλάτη και κλειστή πλάτη για να έχετε την στήριξη που επιθυμείτε! Το ύφασμα είναι UV για να σας προστατεύει από τον ήλιο.

Μαγιό Εγκυμοσύνης Tankini Bounty– Σχέδιο του 2016:


Προσθέστε μια εξωτική πινελιά στο καλοκαίρι σας, με το Bounty Μαγιό Tankini εγκυμοσύνης! Απαραίτητο must-have παραλίας 2016  για κάθε μέλλουσα μαμά, το Bounty tankini είναι ένα μαγιό σχεδιασμένο για τη εγκυμοσύνη και μετά την γέννα. Εάν δεν κάνετε συμβιβασμούς στο στυλ και την κομψότητα, αυτό είναι το κομμάτι για σας!

Μαγιό Εγκυμοσύνης  Tankini Rio – Besteller του 2015:

Το Bestseller μας: Κομψό Tankini Εγκυμοσύνης που εφαρμόζει τέλεια.  Τουρκουάζ χάντρες στο λαιμό και εναλλαγή τουρκουάζ-μαύρης ρίγας στο τελείωμα του top. Το ύφασμα είναι UV για να σας προστατεύει από τον ήλιο. Το τέλειο τανκινι εγκυμοσύνης σε χρώματα μοντέρνα και σχέδιο κομψό. 

Μαγιό Εγκυμοσύνης  Tankini Miami – Σχέδιο του 2016:

Το καινούριο Τankini εγκυμοσύνης μας με ρετρό μοτίβα: Miami Tankini Style 2016
Ιδανικό για ηλιοθεραπεία με το σχήμα bandeau και την ανοιχτή πλάτη του, το tankini εγκυμοσύνης
Miami είναι άνετο και μοντέρνο! Τα φωτεινά χρώματα και μοτίβα φλαμίνγκο είναι trendy και θα σας κάνουν να λάμψετε στην παραλία.





Ολόσωμο μαγιό εγκυμοσύνης και θηλασμού California – Σχέδιο του 2016:

Το ολόσωμο μαγιό εγκυμοσύνης μας California εντυπωσιάζει με τα colorblock χρώματα και την μοντέρνα γραμμή του. Φορέστε το για ένα νεανικό, φρέσκο, vintage look. Το μαγιό αυτό είναι βολικό, κολακεύει και είναι trendy.







No comments:

Post a Comment