name='viewport'/> The Baby Café: Oλοκληρώθηκε το πρώτο σεμινάριο του νέου κύκλου των ΔΩΡΕΑΝ μηνιαίων σεμιναρίων θηλασμού & μητρότητας "Ρώτα από Κοντά", που διοργανώνει το mitrikosthilasmos.com

Saturday, February 1, 2014

Oλοκληρώθηκε το πρώτο σεμινάριο του νέου κύκλου των ΔΩΡΕΑΝ μηνιαίων σεμιναρίων θηλασμού & μητρότητας "Ρώτα από Κοντά", που διοργανώνει το mitrikosthilasmos.com

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο σεμινάριο του νέου κύκλου των ΔΩΡΕΑΝ μηνιαίων σεμιναρίων θηλασμού & μητρότητας "Ρώτα από Κοντά", που διοργανώνει το mitrikosthilasmos.com για 4η συνεχή χρονιά στην Αθήνα.

Ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας βρέθηκε ξανά κοντά στις νέες μητέρες, προσφέροντάς τους έγκυρη ενημέρωση και εμπεριστατωμένες πληροφορίες, με σκοπό να εκπαιδευτούν στην τέχνη του θηλασμού.

Τα σεμινάρια που ξεκίνησαν την τελευταία Κυριακή του Ιανουαρίου θα ολοκληρωθούν την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα, κοντά σας τις Κυριακές: 26 Ιανουαρίου, 16 Φεβρουαρίου, 9 Μαρτίου, 6 Απριλίου, 11 Μαΐου και 1 Ιουνίου.

Μείνετε σε επαφή! Εξασφαλίστε εγκαίρως τη δική σας θέση!
Πληροφορίες - Δήλωση συμμετοχής: www.mitrikosthilasmos.com














No comments:

Post a Comment